Bemutatkozik az iskolás BEBE ANGOL csoport

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

zenés angol iskolás gyerekeknek Biatorbágyon Az elkövetkező hetekben új sorozatot tervezek itt a blogon. Ha sikerül egy kicsit fényképezni, akkor minden csoportról készítek egy rövid bemutatkozó bejegyzést. Most a legnagyobbakkal kezdjük, akik csak korban a legidősebbek, valójában legtöbbjük angolul csak októberben kezdett el tanulni a BEBE ANGOL foglalkozás keretében.

zenés angoltanítás iskolás gyerekeknek Biatorbágyon

A heti egy alkalommal 45 perces foglalkozás során a gyerekek angol gyerekdalok és mondókák segítségével sajátítják el az alapokat angolul az alábbi témakörökben:
- számok
- színek
- család
- testrészek
- időjárás
- állatok
- járművek
- néhány élelmiszer
- mozgásformák

A hangszerek témakör hamarosan következik, jelenleg az óra témakörben garázdálkodunk a Hickory Dickory Dock dalra és egy nagyszerű Orchard Toys társasjátékra támaszkodva, amiről hamarosan majd itt a blogban is mesélni fogok.

A füzetét mindenki maga vezeti, kis tanári irányítással, helyet hagyva a kreativitásnak is. Nagyjából a füzetek gyönyörűen tükrözik az egyes gyerekek nemét, személyiségét, és igényességét.

zenés angoltanítás iskolás gyerekeknek Biatorbágyon

Timike angolfüzetében: Two Little Dickie Birds és Incy Wincy Spider

zenés angoltanítás iskolás gyerekeknek Biatorbágyon

zenés angoltanítás iskolás gyerekeknek Biatorbágyon

zenés angoltanítás iskolás gyerekeknek Biatorbágyon

Eric Carle: The Very Hungry Caterpillar című meséjét az iskolások is ismerik már, és ebben a tavalyi bejegyzésben is olvashattatok már róla. Pont kapóra jött, hogy egy héttel később ünnepeltük a Valentin napot:

zenés angoltanítás iskolás gyerekeknek Biatorbágyon

Ahhoz képest, hogy csak hetente egyszer találkozom velük, nagyon szépen megértik már, amit kérdezek tőlük, angolul válaszolnak, és követik az utasításokat. Szerintem nagyon biztos alapokat kapnak így a későbbi nyelvtanuláshoz, arról nem is beszélve, hogy azt hiszem, sikerült megszerettetnem velük az angol nyelvet.


Ez az oldal DRUPAL rendszert használ
Címlap Back To Top