Érdekes feladat: Te hogyan rajzolnád le az angol nyelvet?

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 744.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /chroot/home/bebeango/bebeangol.hu/html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Érdekes feladat: hogy rajzolnád le az angol nyelvet? Egy nagyon érdekes feladatot kaptak a 2012-es IATEFL (International Association of Teachers of English as a Foreign Language) konferencián részt vevő angoltanárok Glasgowban: rajzolják le az angol nyelvet.

Fantasztikusan ötletes rajzok születtek! Nézzétek csak ezt a videót, bámulatos!

Ma délután bukkantam erre a videóra, és azóta ámulok és bámulok a rajzokon, és a hozzá fűzött magyarázatokon. Milyen kreatív az angol nyelvet lerajzolni egy növekvő, élő, állandóan változó faként, egy csodaszép, tollait kitáró pávaként, vagy egy basszusgitárként, nem?

A gitáros magyarázatot szerintem érdemes lenne feldobni témának a középiskolákban egy "beszélgetős-érvelgetős" angolórán:

„Music brings people together and this is what language is all about.”

Ha belegondolok, nekem is egyértelműen a zenével és a gitárral sikerül(t) megszerettetnek az angol nyelvet a legkisebbekkel a BEBE ANGOL foglalkozásokon! Vajon a kis BEBE ANGOL-osok mit rajzolnának, ha ezt a feladatot kapnák? Lehet, hogy ők is épp egy gitárt, nem? :-)

És Te hogyan rajzolnád le az angol nyelvet?
Na jó, elég, ha megírod egy hozzászólásban :-), de ha van kedved, rajzold meg, és tedd fel a képet a facebook-os BEBE ANGOL oldalra!


Ez az oldal DRUPAL rendszert használ
Címlap Back To Top