Hallgassunk gyerekrádiót angolul és magyarul is!

Published in

picúr rádió logója Annamari blogjában olvastam tegnap este egy angol nyelvű gyerekrádióról, a Fun Kids-ről, valamint egy igényes magyar nyelvű gyerekrádióról, a babarádióról, és a véletlen úgy hozta, hogy a neten barangolva egy hirdetésen keresztül sikerült nekem is egy nagyon jó gyerekrádióba botlanom, amit muszáj megosztanom, mert már egy órája hallgatom, és nagyon jónak tűnik.

A Picur Rádión magyar és angol nyelvű gyerekzenék, mesék, dalok, mondókák hallhatóak a nap 24 órájában. Az elmúlt órában volt Kaláka, Gryllus, Halász Judit, 100 Folk Celsius, a Hush Little Baby című angol gyerekdal, a Kuckuck Kuckuck ruft’s aus dem wald német gyerekdal, a Hófehérke és a hét törpe című mese egy kedves hangú hölgy előadásában, a Ring a ring o'roses angol gyerekdalt gyerekek énekelték, most pedig a Mit tehetnék érted? dal hallható egy nagyon jó feldolgozásban.

Ebben a rohanó világban már észre sem vesszük, milyen jó lehetőségek vannak a gyerekeink számára teljesen ingyen, hogy válogatott, igényes zene vegye őket körül, akár angolul, akár magyarul. Kapcsoljuk be ezeket a rádiókat, és szóljanak háttérben, miközben főzzük a vacsorát, vagy együtt játszunk.

Ha tudtok még hasonló, gyerekeknek szóló rádióadóról, kérlek, írjátok meg!

Jó rádiózást kívánok!


Ez az oldal DRUPAL rendszert használ
Címlap Back To Top