Börze - "Ó, mondd, Te kit választanál?"

melyiket válasszam? A pókról jut eszembe! Ma délelőtt életemben először bababörzén voltam. Vevőként se sokszor jártam ilyen helyeken, hát még eladóként! Hatalmas tömeg, rengeteg áru, a vevők meg rohangálnak, mint pók a falon, hogy felületesen átpásztázva az óriási kínálatot, minél jobb üzletet kössenek, és jóleső elégedettség érzéssel és kellően nagy csomaggal távozzanak. Közben az árusok is rendesen mustrálják egymást, lesik, hogy ki milyen praktikákat vet be, hogy a vevőnek felkeltse az érdeklődését. Nagyon tanulságos délelőtt volt! Az jutott eszembe, hogy valahogy így van ez akkor is, amikor nem ruhát, hanem angol tanfolyamot keresnek az emberek a gyereküknek.

1. Ott is óriási a kínálat.
2. Gyakran nincs ideje és energiája az embereknek alaposan körülnézni.
3. A kínált áruk minősége között bizony vannak különbségek.
4. A hatalmas kínálatban az értékeset, a jót megtalálni egyáltalán nem kis munka.
5. Ha ez sikerül, akkor a befektetett munkánk eredményét kamatostul látjuk viszont!

Tudom, hogy sokan és szerencsére egyre többen olvassák ezt a blogot, tőlem akár többszáz kilóméterre is. A szeptember a nagy árusítás ideje az angol nyelvtanfolyamokat illetően.

Kedves Anyukák, osszuk meg a tapasztalatainkat, hogy segítsünk egymásnak!

Meséljétek el, hogy Nektek mik a tapasztalataitok, az eddigi évek során mi alapján választottatok nyelvtanfolyamot a gyermekeiteknek, vagy ha még nem jártatok szervezett keretek között gyerekangol foglalkozásra, de idén elkezdenétek, akkor mik azok a szempontok, amik alapján megpróbáljátok a legjobb döntést hozni.

Várjuk az ötleteket, élménybeszámolókat!


Ez az oldal DRUPAL rendszert használ
Címlap Back To Top